Boomverzorging Gelderland

Gelderland heeft honderdduizend hectare bos en is daarmee de meest bosrijke provincie in Nederland. Tel daarbij groene steden op als Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn en je komt op een totaal van miljoenen bomen. Bij Copijn werken ervaren, deskundige en enthousiaste boomspecialisten die met veel plezier de boomverzorging in Gelderland op zich nemen.

Bomen in Gelderland

Alleen in Arnhem staan al 485 verschillende boomsoorten, verdeeld over de Arnhemse straten en bossen. De teller met bomen komt in Arnhem op zo’n 42.000 stuks haken. Ook in Nijmegen zijn veel bomen te vinden. De Nijmeegse gemeente heeft namelijk wel 62.000 bomen geregistreerd staan. En Apeldoorn? Die gemeente is verantwoordelijk voor het beheer van maar liefst 85.000 bomen in het openbaar groen. De meest bijzondere boom van Gelderland staat volgens de Bomenstichting in Arnhem. De ‘Poortwachters van Gulden Bodem Arnhem’ aan de Zijpendaalseweg stammen uit 1650-1700.

Verzorging bomen in Gelderland

Zoveel verschillende soorten bomen en monumentale bomen in Arnhem vragen om een passende boomverzorging. De boomverzorging in Gelderland neemt Copijn graag onder zijn hoeden. Ons team van bomenspecialisten en -verzorgers heeft veel ervaring met onder andere het aanplanten, verplanten en snoeien van bomen in heel Gelderland. Ze zetten zich elke dag met veel enthousiasme en plezier in om boomeigenaren en boombeheerders bij te staan met allerhande boomverzorgingsvragen.

Gecertificeerde bomenspecialisten in Gelderland

Het adviesteam met bomenspecialisten bestaat uit ecologen, taxateurs en European Tree Technicians (ETT). Onze boomverzorgers en -specialisten zijn gecertificeerde European Tree Workers (ETW) voor de boomverzorging in Gelderland. Bij Copijn bomenspecialisten ben je ervan verzekerd dat je de beste zorg krijgt voor jouw bomen; van advies tot uitvoering. We zetten de bomenspecialisten in voor zowel bedrijven, overheidsinstanties als particulieren. Voor elke bomen klus in heel Gelderland staat er dus in ons geval een specialist klaar.

Copijn heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het aanplanten van bomen, wat begon met de behandeling van de 1.000-jarige Linde in het Utrechtse Achterberg halverwege de jaren ‘60 van de vorige eeuw. Daarnaast kun je ook voor groenaanleg en beheer of advies van landschapsarchitecten in Gelderland bij Copijn terecht. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over ons vakmanschap.

Copijn Boomspecialisten
Binnendienst
030 26 44 333
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten