Boomverzorging Arnhem

Net als in menig andere Nederlandse stad, is ook Arnhem rijk aan duizenden bomen van honderden verschillende boomsoorten. Elke boomsoort vraagt natuurlijk om zijn eigen verzorging, dus de boomverzorging in Arnhem eist deskundig vakmanschap. Laat Copijn die kennis en kunde nou net in huis hebben voor de beste boomverzorging in Arnhem.

Veel soorten en maten bomen

In de gemeente Arnhem staan 41.600 straatbomen geregistreerd. Daarbij komt nog eens dat in heel Arnhem ook nog eens 11.618.000 m2 aan bos in parken en landgoederen te vinden is met nog eens 4.700 bomen. Particulieren, bedrijven en anderen verzorgen volgens de gemeente Arnhem nog eens enkele duizenden bomen. Een aantal opvallende bomencijfers uit Arnhem:

– Drie tamme kastanjes in Arnhem zijn (waarschijnlijk) ouder dan 350 jaar
– 13 bomen vragen in Arnhem om speciale boomverzorging omdat ze ouder dan 200 jaar zijn
– In totaal zijn 890 bomen aangemerkt als waardevolle bomen

Al met al zijn er 485 verschillende boomsoorten te vinden in Arnhem. Een heel divers palet aan bomen waarbij elke soort om een eigen boomverzorging in Arnhem vraagt.

Boomverzorging in Arnhem door specialisten

Ons team van bomenspecialisten en -verzorgers heeft veel ervaring met onder andere het aanplanten, verplanten en snoeien van bomen in Arnhem. Ze zetten zich elke dag met veel enthousiasme en plezier in om boomeigenaren en boombeheerders bij te staan met allerhande boomverzorgingsvragen.

Verzorging van bomen in Arnhem

Voor gedegen boomverzorging in Arnhem zit je bij Copijn dus goed. Zeker met alle miljoenen mensen die jaarlijks in de stad te vinden zijn. Staat er bij een groot renovatieplan in Arnhem een oude Eik in de weg? Bij unieke situaties zoals een boomverplanting of de verzorging van een monumentale boom zit je bij ons goed. Daarbij helpen we natuurlijk ook graag bij het reguliere bomenonderhoud gedurende het hele jaar door.

Gecertificeerde bomenspecialisten

Het adviesteam met bomenspecialisten bestaat uit ecologen, taxateurs en European Tree Technicians (ETT). Onze boomverzorgers en -specialisten zijn gecertificeerde European Tree Workers (ETW) voor de boomverzorging in Arnhem. Bij Copijn bomenspecialisten ben je ervan verzekerd dat je de beste zorg krijgt voor jouw bomen; van advies tot uitvoering. We zetten de bomenspecialisten in voor zowel bedrijven, overheidsinstanties als particulieren. Voor elke klus in Arnhem staat er dus in ons geval een specialist klaar.

Copijn heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het aanplanten van bomen, wat begon met de behandeling van de 1.000-jarige Linde in het Utrechtse Achterberg halverwege de jaren ‘60 van de vorige eeuw. Daarnaast kun je ook voor groenaanleg en beheer of advies van landschapsarchitecten bij Copijn terecht. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over ons vakmanschap.

Copijn Boomspecialisten
Binnendienst
030 26 44 333
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten