Boomverzorging

Boomverzorging

De boomverzorgers van Copijn zijn gecertificeerde European Tree Workers en hebben (zeer) ruime ervaring met alle facetten van de boomverzorging. Sinds de introductie van het vak boomverzorging in Nederland in 1966 houdt Copijn zich bezig met het verzorgen van bomen. Conform de regels van het vak kunnen de boomverzorgers alle boomverzorgende werkzaamheden uitvoeren waaronder snoeien, (complexe) vellingen, aanbrengen van kroonverankeringen en/of stutten en aanplant en verplanten van (grote) bomen.

Bomen snoeien

Boomverzorging stopt echter niet bij de bovengrondse delen. Ook groeiplaatsinrichting is een wezenlijk onderdeel van het verzorgen van bomen. Verschillende groeiplaatssubstraten en constructies worden in toenemende mate gebruikt om een natuurlijke groeiplaats na te bootsen. Boven- en ondergrondse boomverzorging is van wezenlijk belang voor het begeleiden van bomen tot hun eindbeeld.

Copijn Boomspecialisten
Miklos Suijk
Bedrijfsleider
06 13 12 06 11
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Gerelateerde cases

De verplanting in Park Brederode in Bloemendaal werd uitgevoerd met de Caterpillar verplantmachine. Er zijn ruim 2500 bomen beoordeeld op verplantbaarheid.
Verplanting Park Brederode
Boomspecialisten
Bekijk
De oude lindelaan op Landgoed De Paltz is tijdens een storm zwaar beschadigd. Na het vellen van de bomen zijn nieuwe lindes aangeplant, de laanstructuur.
Aanplanten Landgoed De Paltz
Advies, Boomspecialisten
Bekijk
Op 1 oktober 1966 begon Copijn met het redden en verzorgen van oude bomen. De nog jonge Jørn Copijn introduceerde toen boomchirurgie als eigen discipline in Nederland.
Linde van Achterberg
Advies, Boomspecialisten
Bekijk
Adam-en-Eva_Landgoed_Stoutenburg
Adam en Eva, Landgoed Stoutenburg
Advies, Boomspecialisten
Bekijk

Neem contact op