Boomverzorging Amsterdam

In Amsterdam bepalen bomen voor een groot deel het aanzicht van de stad. Denk maar aan alle typische grachten waar monumentale bomen hun plekje opeisen. Om maar over alle bomen in bijvoorbeeld het Vondelpark te zwijgen. Deze bomen in Amsterdam vragen natuurlijk om de juiste boomverzorging. Bij Copijn hebben we alle kennis in huis om deze boomverzorging in Amsterdam op ons te nemen.

Bomen in Amsterdam

Amsterdam telt duizenden bomen. In de straten en stegen van Amsterdam staan zo’n 300.000 geregistreerde bomen, maar schattingen van álle bomen lopen op tot een miljoen bomen in de Nederlandse hoofdstad. Van 26.000 Linde’s tot meer dan 12.000 Wilgen en dik 14.000 Eiken. Maar ook bijzondere boomsoorten zoals de Paardenkastanje (4.000+), 5.600 Acia’s en Meidoornen (6.000) is de stad niet vreemd.

Verzorging van Amsterdamse bomen

Deze bomen vragen natuurlijk om gedegen boomverzorging. Zeker met alle CO2-uitstoot van het drukke verkeer, de vele mensen en smalle straatjes, vraagt hem om een goede boomverzorging in Amsterdam. Denk hierbij aan het reguliere bomenonderhoud gedurende het hele jaar door, of juist unieke situaties zoals een boomverplanting of de verzorging van een monumentale boom.

BEA in Amsterdam

Op het gebied van boomverzorging in Amsterdam, helpt Copijn ook graag bij het maken van nieuwe plannen. Een groot bouw- of renovatieproject kan voor bestaande Amsterdamse bomen enorme negatieve gevolgen hebben. Misschien verstoren de werkzaamheden wel het hele groeiproces van een jonge eik. Om dit goed inzichtelijk te krijgen, helpen de boomspecialisten van Copijn graag met een Bomen Effect Analyse (BEA). Zo weet je altijd welke boomverzorging in Amsterdam nodig is.

Verzorging bomen in Amsterdam

Ons team van bomenspecialisten en -verzorgers heeft veel ervaring met onder andere het aanplanten, verplanten en snoeien van bomen in Amsterdam. Ze zetten zich elke dag met veel plezier en enthousiasme in om boomeigenaren en boombeheerders bij te staan met allerhande boomverzorgingsvragen.

Daarnaast kun je ook voor groenaanleg en beheer of advies van landschapsarchitecten bij Copijn terecht. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over ons vakmanschap.

Copijn Boomspecialisten
Binnendienst
030 26 44 333
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten