Landschapsplan Triodos kantoor Landschapsplan Triodos kantoor
Groene wand in kantoor Groene wand in kantoor
Haarlemmerhof Daktuin Copijn Haarlemmerhof Daktuin Copijn

Groenaanleg en beheer

Copijn Groenaanleg en beheer realiseert en onderhoudt complexe binnen- en buitenruimten, daktuinen en groene wanden. Wij onderscheiden ons qua groenaanleg en beheer door onze passie voor de levende natuur met een onvergelijkbare kennis en kunde rondom buiten- en binnenbeplanting. Zit je met vragen rondom de groenaanleg en het beheer hiervan? Lees dan snel verder en neem contact op met de specialisten van Copijn.

Waarom groenaanleg en beheer van Copijn?

Of je nu op zoek bent naar een beplantingsplan voor een nieuwbouwproject of voor een gigantische tuin een renovatiepartner zoekt: de afdeling groenaanleg en beheer van Copijn komt altijd met een passende oplossing. Onze jarenlange ervaring met het ‘lezen’ en ‘vertalen’ van groenarchitectuur zorgt ervoor dat wij uitdagende plannen rondom groenaanleg en beheer zorgeloos kunnen waarmaken. Het is onze ambitie door middel van samenwerking en innovatie een praktische uitvoering te geven aan de groene wensen van de opdrachtgever. Wij denken en werken vanuit de keten ‘van ontwerp tot en met groen beheer’.

Passende plannen bij groenaanleg en beheer

Bij Copijn weten wij voor elke situatie dus een met een passende groen plan te komen. Bijvoorbeeld op zoek naar frisse energie in jouw bedrijfspand voor je medewerkers? Al jaren is bekend dat groen door middel van interieurbeplanting het werkplezier en de werkbeleving van de medewerkers enorm stimuleert. Die wetenschap beweegt veel facilitair managers en/of directieteams om groen toe te passen binnen hun gebouw. Terecht willen zij echter ook dat het groen, inclusief de materialen, passen bij het zorgvuldig gekozen interieur. Een goed en degelijk plan is hier dus voor nodig. Met de groenaanleg en beheer van Copijn krijg je dit!

Nieuwbouw met groenaanleg en beheer

Copijn is door haar unieke combinatie van ontwerp & uitvoering met groenaanleg en beheer onder één dak, dé specialist die groene totaalconcepten van A tot Z kan realiseren. Denk aan een nieuwbouwproject waar een plan moet komen voor de groenaanleg en het beheer. De samenwerking tussen architect, bouwfysicus, plantendeskundige, constructeur en beheerder is essentieel vanaf de conceptfase omdat beplante ruimtes invloed hebben op de constructie en het architectonisch ontwerp. Maar ook bij bestaande bouw denken we graag mee. Naast het inzetten van specifieke kennis en kunde van één van de werkmaatschappijen binnen groenaanleg en beheer is het mogelijk te kiezen voor een integrale projectaanpak: van ontwerp tot en met de uitvoering en beheer.

Niet alleen binnen, maar ook buiten

Bij het ontwerp van nieuwe gebouwen of de restauratie van bestaande gebouwen is een groene omgeving niet enkel belangrijk voor het interieur, maar uiteraard ook voor het exterieur. Vandaag de dag speelt groen namelijk ook steeds vaker een prominente rol in de architectuur van het gebouw. Neem een prachtig wooncomplex bestaande uit verschillende gebouwen met daartussen, als een groene vallei, een grote gemeenschappelijke daktuin op maaiveld niveau. De aanleg en het beheer van dit groen wil je door een specialist gedaan hebben. Alleen zo is jouw groenaanleg en beheer succesvol. Kies voor Copijn.

Nieuwsgierig geworden naar alle opties en mogelijkheden op het gebied van groenaanleg en beheer. Mogelijk op zoek naar een partner voor een geslaagde binnentuin? Sla de handen ineen met onze specialisten en neem snel contact op door onderstaand formulier in te vullen.

aanleg buitenterrein AFAS experience center

Neem contact op

Aanleg

Beheer

Triodos

Interieurbeplanting

Hotel Jakarta

Projecten

Langeveld building Erasmus Universiteit
Interieurbeplanting Langeveld building Erasmus Universiteit
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Hourglass Amsterdam
Hourglass Amsterdam
Groenaanleg en beheer
Bekijk
wildopvang stichting Avolare
Ontwerp en aanleg buitenterrein stichting Avolare
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
aanleg collectieve tuin Rijnweide
Ontwerp, aanleg en beheer collectieve tuin Rijnweide
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
Interieurbeplanting Westfield The Mall of the Netherlands
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Herstelplan landgoed Rhederoord
The Twins Amsterdam
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Gevelbeplanting in Fenix
Gevelgroen Fenix I
Groenaanleg en beheer
Bekijk
binnentuin Haagse Poort
Beplantingsplan en aanleg interieurbeplanting Haagse Poort
Groenaanleg en beheer, Interieurbeplanting, Landschapsarchitecten
Bekijk
Bekijk meer projecten

Expertisegebieden

Beheer van buitenplaatsen

Copijn zet zich al vanaf 1807 in voor de ontwikkeling en het behoud van buitenplaatsen.

Tuinaanleg en Onderhoud

Met al je tuinwensen kan je bij ons terecht: voor een ontwerp, boomwerk, aanleg en onderhoud van jouw tuin.

Daktuin

In onze stedelijke leefomgeving bieden lege daken en kale muren ongekende mogelijkheden.

Groene wand

Groene wanden zijn in opmars, omdat met een beperkt vloer oppervlak veel groen gerealiseerd kan worden.

Interieurbeplanting

Het award-winning onderdeel van Copijn: van het modern vergroenen van kantoren tot het creëren van groene oases in hotels.

Binnentuin

Laat een overweldigde indruk achter bij binnenkomst. Binnentuinen vormen het decor voor speciale gelegenheden en inspireren de bezoeker.