Boomverzorging in Brabant

Bomen zijn er in alle soorten en maten, zeker in de provincie Brabant. In deze zuidelijke provincie is namelijk zo’n 70.000 hectare bos te vinden. Brabant heeft daarbij de ambitie om de komende jaren nog miljoenen nieuwe bomen te planten. Dat vraagt om gedegen boomverzorging in Brabant. Voor deze Brabantse boomverzorging kun je bij Copijn terecht. Wij werken al enkele decennia met onze groene vingers aan de verzorging van bomen.

Bomen in Brabant

Lang uitgestrekte bossen: daar staat Brabant bekend om. Bossen vol miljoenen bomen. Maar niet alleen in de 70.000 hectare Brabantse bossen staan bomen. Veel mensen kennen bijvoorbeeld ook de Brabantse ‘snelwegeik’. Al sinds de jaren ‘80 staat er in de middenberm van de A58 bij Ulvenhout een bijzondere Troetelboom met eigen irrigratiesysteem. Elke dag rijden er zo’n 91.000 mensen langs de Eik! Een boom met een rijke historie en een mooi verhaal dus. Of wat te denken van Breda waar 90.000 gemeentelijke bomen staan?

Verzorging bomen in Brabant

Een goede boomverzorging in Brabant is dan zeker ook heel belangrijk. In Eindhoven alleen al zijn er zo’n 150 monumentale bomen. In het Eindhovense Glorieuxpark staan enkel al 6 monumentale bomen. Ons team van bomenspecialisten en -verzorgers heeft veel ervaring met onder andere het aanplanten, verplanten en snoeien van (monumentale) bomen, ook in Brabant. Ze zetten zich elke dag met veel enthousiasme en plezier in om boomeigenaren en boombeheerders bij te staan met allerhande boomverzorgingsvragen.

Gecertificeerde bomenspecialisten in Brabant

Het adviesteam met bomenspecialisten voor de boomverzorging in Brabant bestaat uit ecologen, taxateurs en European Tree Technicians (ETT). Onze boomverzorgers en -specialisten zijn gecertificeerde European Tree Workers (ETW) voor de boomverzorging in Brabant. Bij Copijn bomenspecialisten ben je ervan verzekerd dat je de beste zorg krijgt voor jouw bomen; van advies tot uitvoering. We zetten de bomenspecialisten in voor zowel bedrijven, overheidsinstanties als particulieren. Voor elke klus in Brabant staat er dus in ons geval een specialist klaar.

Copijn heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het aanplanten van bomen, wat begon met de behandeling van de 1.000-jarige Linde in het Utrechtse Achterberg halverwege de jaren ‘60 van de vorige eeuw. Naast boomverzorging pakken wij ook groenaanleg en beheer of advies van landschapsarchitecten bij Copijn op. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over ons vakmanschap. Daarbij is Copijn ook actief in andere provincies, zoals met boomverzorging in Friesland en boomverzorging in Limburg

Copijn Boomspecialisten
Binnendienst
030 26 44 333
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten