Interieurbeplanting Hotel Jakarta Interieurbeplanting Hotel Jakarta
Groene wand in kantoor wachtruimte Groene wand in kantoor wachtruimte
Interieurbeplanting in kantoor Interieurbeplanting in kantoor

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting is in veel gebouwen het puntje op de spreekwoordelijk ‘i’. Of het nu een grote receptie, enorme kantoortuin of wachtkamer is: met de juiste interieurbeplanting zet je de perfecte sfeer neer. Interieurbeplanting is daarbij niet alleen heel mooi, maar brengt ook andere voordelen met zich mee. Benieuwd naar welke?

De rol van interieurbeplanting

Interieurbeplanting speelt een belangrijke rol in de beleving van een binnenruimte. Beplanting complimenteert het interieur van een ruimte en voegt kleur toe aan het décor. Naast het creëren van de perfecte ambiance biedt interieurbeplanting echter nog meer voordelen. Zo draagt de beplanting van het interieur bij aan het zuiveren van de lucht, verbeteren van prestaties van werknemers en het geluk, de beleving en gezondheid van bezoekers. Kortom: interieurbeplanting voegt waarde toe en Copijn Interieurbeplanting helpt om deze meerwaarde te realiseren.

Van interieurbeplanting ontwerp tot realisatie

Copijn heeft de unieke combinatie van ontwerp, techniek en uitvoering van groenspecialisten onder één dak. Daarom is Copijn dé specialist die groene totaalconcepten, zoals de perfecte interieurbeplanting, van A tot Z kan realiseren. Bij een groot nieuwbouwproject is de samenwerking tussen architect, interieurontwerper, bouwfysicus, plantendeskundige, constructeur en beheerder vanaf de conceptfase al essentieel. Dit omdat beplante ruimtes invloed hebben op de constructie en het architectonisch ontwerp. Maar ook bij een renovatie moet vanaf moment één duidelijk zijn waar de interieurbeplanting een rol speelt.

Door onze vakkundige dienstverlening met een persoonlijk karakter beschouwen wij ieder project als een unieke vraag waarvoor de best passende oplossing moet worden gevonden. Van kleinschalige kantoorbeplanting tot grote exclusieve binnentuinen en weelderige groene wanden, wij verbinden de beplanting met het interieur.

Duurzame interieurbeplanting

Zodra jij een groene oase wilt in bijvoorbeeld een kantoorpand, dan wil je uiteraard wel duurzame interieurbeplanting. Interieurbeplanting versterkt de duurzame uitstraling van een locatie en vormt een passend podium om de duurzaamheidsdoelstellingen van een organisatie te promoten. Naast onze wens om in iedere verblijfsruimte een prachtige groene sfeer te creëren, ambiëren wij om dit zo duurzaam mogelijk te realiseren met onze interieurbeplanting. Door het selecteren van de juiste plant op de juiste locatie, kunnen we energie besparen en afvalstromen reduceren. Plantenmeubels kunnen op duurzame wijze gefabriceerd zijn, maar ‘refurbished’ behoort ook tot de mogelijkheden. Op circulaire wijze kan Copijn jouw locatie voorzien van een groene duurzame sfeer.

Bekroningen op onze interieurbeplantingsprojecten

Waarom je bij Copijn moet aankloppen voor jouw interieurbeplanting? Niet alleen wij zijn trots op onze projecten, maar ook menig jury is het met ons eens. Ons werk met interieurbeplanting is dan ook meermaals bekroond met begeerde en prestigieuze prijzen. In 2015 wonnen we de European Interior Landscaping Award met het interieurbeplantingsproject van Liberty Global. De jury oordeelde dat wij het best scoorde op “Bringing green to the people”. In 2018 was de binnentuin van Campus 013 genomineerd voor de competitie Interieurbeplanting van het Jaar door de VHG. Een jaar later is de subtropische binnentuin van het Amsterdamse hotel Jakarta maar liefst twee keer geprezen. Ten eerste werd het in Nederland door de VHG uitgeroepen tot ‘Interieurbeplanting van het Jaar’. Daarnaast kreeg het project ook internationale bekendheid door de Bronze Leaf European Interior Landscaping Award.

Wil jij samen met de specialisten van Copijn Interieurbeplanting kijken naar jouw (komende) project? Dan staan wij hier uiteraard gelijk voor open. Neem contact met ons op, of vul het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug om alle opties rondom jouw interieurbeplanting te bespreken.


Neem contact op

Binnentuinen

Interieurbeplanting

Groene wanden

Groene wanden

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

Projecten

Langeveld building Erasmus Universiteit
Interieurbeplanting Langeveld building Erasmus Universiteit
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Hourglass Amsterdam
Hourglass Amsterdam
Groenaanleg en beheer
Bekijk
wildopvang stichting Avolare
Ontwerp en aanleg buitenterrein stichting Avolare
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
aanleg collectieve tuin Rijnweide
Ontwerp, aanleg en beheer collectieve tuin Rijnweide
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
Interieurbeplanting Westfield The Mall of the Netherlands
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Herstelplan landgoed Rhederoord
The Twins Amsterdam
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Gevelbeplanting in Fenix
Gevelgroen Fenix I
Groenaanleg en beheer
Bekijk
binnentuin Haagse Poort
Beplantingsplan en aanleg interieurbeplanting Haagse Poort
Groenaanleg en beheer, Interieurbeplanting, Landschapsarchitecten
Bekijk
Bekijk meer projecten

Expertisegebieden

Groene wand

Groene wanden zijn in opmars, omdat met een beperkt vloeroppervlak veel groen gerealiseerd kan worden.

Interieurbeplanting

Het award-winning onderdeel van Copijn: van het modern vergroenen van kantoren tot het creëren van groene oases in hotels.

Binnentuin

Laat een overweldigde indruk achter bij binnenkomst. Binnentuinen vormen het decor voor speciale gelegenheden en inspireren de bezoeker.