Interieurbeplanting

Interieurbeplanting binnen het totaalconcept

Copijn won de European Interior Landscaping Award. De internationale jury heeft de keuze gemaakt en ons interieurbeplantingsproject bij Liberty Global uitgeroepen tot het mooiste en beste. De jury oordeelde dat Copijn met haar project het best scoorde op: “Bringing green to the people”. Het project is exemplarisch voor onze werkwijze; vanaf het interieurontwerp samen optrekken met opdrachtgever en architect zodat groen niet alleen dienend is binnen het gebouw, maar daar ook esthetisch passend en zelfs onderscheidend. Al jaren is bekend dat groen door middel van interieurbeplanting het werkplezier en de werkbeleving van de medewerkers enorm stimuleert. Die wetenschap beweegt veel facilitair managers en/of directieteams om groen toe te passen binnen hun gebouw. Terecht willen zij echter ook dat het groen, inclusief de materialen, passen bij het zorgvuldig gekozen interieur.

Integrale benadering van het ontwerpproces

Copijn is door haar unieke combinatie van ontwerp & uitvoering onder één dak, dé specialist die groene totaalconcepten van A tot Z kan realiseren. De samenwerking tussen architect, bouwfysicus, plantdeskundige, constructeur en beheerder vanaf de conceptfase is essentieel omdat beplante ruimtes invloed hebben op de constructie en het architectonisch ontwerp.

De waarde van een groene werkomgeving

Uit onderzoek naar de ideale werkplek blijkt keer op keer de positieve invloed van kantoorplanten op lichaam, geest en binnenmilieu. In een kantooromgeving vertaalt dit zich in een betere en dus hogere luchtvochtigheid, een aangenamere akoestiek in harde (galmende) ruimten, minder gebouwgerelateerde gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen en vermindering van de stressklachten. Kortom uw medewerker voelt zich lekkerder in een plantrijke omgeving en daarom is interieurbeplanting een belangrijk onderwerp.

Copijn Groenaanleg en beheer
Gerrit van Engelenburg
Commercieel Directeur
06 51 224 072
groenaanlegenbeheer@copijn.nl

Neem contact op ›

Gerelateerde cases

interieurbeplanting fluor copijn
Fluor
Groenaanleg en beheer
Bekijk
groene wand liberty global copijn
Liberty Global
Groenaanleg en beheer
Bekijk
interieurbeplanting lounge conservatorium hotel copijn
Conservatorium Hotel
Groenaanleg en beheer, Tuin- en Landschapsarchitecten
Bekijk
interieurbeplanting the base schiphol copijn
The Base
Groenaanleg en beheer
Bekijk

Neem contact op