Interieurbeplanting Hotel Jakarta Interieurbeplanting Hotel Jakarta
Groene wand in kantoor wachtruimte Groene wand in kantoor wachtruimte
Interieurbeplanting in kantoor Interieurbeplanting in kantoor

Interieurbeplanting

INTERIEURBEPLANTING

Interieurbeplanting speelt een belangrijke rol in de beleving van een binnenruimte. Beplanting complimenteert het interieur van een ruimte en voegt kleur toe aan het decor. Naast het creëren van de perfecte ambiance, draagt de interieurbeplanting bij aan het zuiveren van de lucht en het verbeteren van prestaties, geluksbeleving en de gezondheid. Kortom, interieurbeplanting voegt waarde toe en Copijn Interieurbeplanting helpt om deze meerwaarde te realiseren.

INTERIEURBEPLANTING: VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Copijn is door haar unieke combinatie van ontwerp, techniek en uitvoering onder één dak, dé specialist die groene interieurbeplanting-concepten van A tot Z kan realiseren. De samenwerking tussen architect, interieurontwerper, bouwfysicus, plantdeskundige, constructeur en beheerder vanaf de conceptfase is essentieel. Het ontwerp en de inrichting van beplante ruimtes heeft namelijk invloed op de constructie en het architectonisch ontwerp. Met onze persoonlijke en vakkundige dienstverlening beschouwen wij ieder project als een unieke vraag waarvoor de best passende oplossing moet worden gevonden. Van kleinschalige kantoorbeplanting tot grote exclusieve binnentuinen en weelderige groene wanden, wij verbinden de beplanting met het interieur.

DUURZAME INTERIEURBEPLANTING

Interieurbeplanting versterkt de duurzame uitstraling van een locatie en vormt een passend podium om de duurzaamheidsdoelstellingen van een organisatie te promoten. Naast onze wens om in iedere verblijfsruimte een prachtige groene sfeer te creëren, ambiëren wij ook om dit zo duurzaam mogelijk te realiseren. Door een selectie van de juiste plant op de juiste locatie, kunnen we energie besparen en afvalstromen reduceren. Plantenmeubels kunnen op duurzame wijze gefabriceerd zijn, maar ‘refurbished’ behoort ook tot de mogelijkheden. Op circulaire wijze kan Copijn uw locatie voorzien van een groene sfeer met de juiste duurzame interieurbeplanting.

BEKRONINGEN OP ONZE INTERIEURBEPLANTINGSPROJECTEN

Wij zijn trots op het winnen van begeerde en prestigieuze prijzen met onze interieurbeplantingsprojecten. In 2015 wonnen we de European Interior Landscaping Award met het interieurbeplantingsproject van Liberty Global in Schiphol-Rijk. De jury oordeelde dat wij het best scoorden op “Bringing green to the people”. In 2018 was de binnentuin van Campus 013 genomineerd voor de competitie Interieurbeplanting van het Jaar door de VHG. In 2019 is de subtropische binnentuin van het Amsterdamse hotel Jakarta maar liefst twee keer geprezen. Ten eerste werd het in Nederland door de VHG uitgeroepen tot ‘Interieurbeplanting van het Jaar’. Daarnaast kreeg het project ook internationale bekendheid door de Bronze Leaf European Interior Landscaping Award.


Neem contact op

Binnentuinen

Interieurbeplanting

Groene wanden

Groene wanden

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting

Projecten

wildopvang stichting Avolare
Ontwerp en aanleg buitenterrein stichting Avolare
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
aanleg collectieve tuin Rijnweide
Ontwerp, aanleg en beheer collectieve tuin Rijnweide
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
Interieurbeplanting Westfield The Mall of the Netherlands
Groenaanleg en beheer
Bekijk
The Twins Overhoeks aan het IJ
The Twins Overhoeks
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Gevelbeplanting in Fenix
Gevelgroen Fenix I
Groenaanleg en beheer
Bekijk
binnentuin Haagse Poort
Beplantingsplan en aanleg interieurbeplanting Haagse Poort
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
Renovatie Zorgcentrum d' Oude Raai
Zorgcentrum d’ Oude Raai
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
SHV Energy Groene wand in kantoor
Interieurbeplanting, moswanden, wonderwall en daktuin bij SHV Energy
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Bekijk meer projecten

Expertisegebieden

Groene wand

Groene wanden zijn in opmars, omdat met een beperkt vloeroppervlak veel groen gerealiseerd kan worden.

Interieurbeplanting

Het award-winning onderdeel van Copijn: van het modern vergroenen van kantoren tot het creëren van groene oases in hotels.

Binnentuin

Laat een overweldigde indruk achter bij binnenkomst. Binnentuinen vormen het decor voor speciale gelegenheden en inspireren de bezoeker.

Ons team

Hans Jansen Copijn
Hans Jansen
Bedrijfsleider
Gerrit van Engelenburg - Copijn
Gerrit van Engelenburg
Operationeel Directeur
Gerard Pasker
Projectleider Onderhoud
Maarten Sytsma
Projectleider Interieurbeplanting
Peter van Vuurde Copijn
Peter van Vuurde
Projectleider
Marcel de Veen
Projectleider

    Neem contact op


    Referenties

    “Ik ben altijd verheugd om met Copijn samen te werken. Niet alleen zijn ze vlot en aangenaam in de omgang, maar ik weet dat het product kwalitatief hoog en origineel zal zijn. In winkelcentra Almere en Amstelveen is Copijn oplossingsgericht te werk gegaan. Wij zijn trots op het resultaat.”

    Bekijk alle referenties