Boomverzorging Utrecht

Het Utrechtse stadscentra is zonder bomen niet in te beelden. De Oude gracht zonder zijn Platanen, Elsen of Linde’s is toch niet te bedenken? Dit vraagt om een goede boomverzorging in Utrecht. Bij Copijn hebben wij de juiste mensen en kennis in huis om de Utrechtse bomen zo optimaal mogelijk te verzorgen. Wist jij dat onze werkzaamheden ooit in Utrecht begonnen?

Bomen in Utrecht

In Utrecht vind je heel veel bomen! Bij de gemeente Utrecht staan er bijna 200.000 bomen geregistreerd. In deze statistieken worden private bomen uit de voor- of achtertuinen van de Utrechters niet eens meegenomen. De Es blijkt met 22.000 exemplaren erg populair te zijn in Utrecht, net als de Eik (18.000) en Linde (15.000). Maar in Utrecht vragen ook duizenden Iepen, Populiers en Platanen om de juiste boomverzorging; verspreid over de hele stad, van Tivoli tot de Vleutenseweg.

Verzorging van Utrechtse bomen

Deze bomen vragen natuurlijk om gedegen boomverzorging. Zeker met alle miljoenen inwoners of bezoekers, smalle straatjes met grachtjes en flinke renovaties her en der, vraagt hem om een goede boomverzorging in Utrecht. Staat er bij de gigantische verbouwoperatie van Utrecht CS een oude Eik in de weg? Bij unieke situaties zoals een boomverplanting of de verzorging van een monumentale boom zit je bij ons goed. Denk verder aan het reguliere bomenonderhoud gedurende het hele jaar door.

BEA in Utrecht

Op het gebied van boomverzorging in Utrecht, helpt Copijn ook graag bij het maken van nieuwe plannen. Een groot bouw- of renovatieproject kan voor bestaande Utrechtse bomen enorme negatieve gevolgen hebben. Misschien verstoren de werkzaamheden wel het hele groeiproces van een jonge eik. Om dit goed inzichtelijk te krijgen, helpen de boomspecialisten van Copijn graag met een Bomen Effect Analyse (BEA) in Utrecht. Zo weet je altijd welke boomverzorging in Utrecht nodig is.

Boomspecialist in Utrecht

Daarnaast kun je ook voor groenaanleg en beheer of advies van landschapsarchitecten bij Copijn terecht. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over ons vakmanschap. Copijn heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het aanplanten van bomen, wat begon met de behandeling van de 1.000-jarige Linde in het Utrechtse Achterberg halverwege de jaren ‘60 van de vorige eeuw. Wil jij nieuwe bomen aanplanten? Neem dan contact met ons op om de klus te klaren.

Copijn Boomspecialisten
Binnendienst
030 26 44 333
boomspecialisten@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten