Groene scheidingswanden

Groene scheidingswanden voor anderhalve meter kantoor

Sinds maart 2020 ziet onze wereld er anders uit vanwege het Corona-virus. Hierdoor dienen we ons aan te passen aan het nieuwe normaal: de anderhalve-meter-samenleving. Dit geldt ook voor werkplekken.

Om te voldoen aan de maatregelen die zijn gesteld door het RIVM, hebben wij een mooi en natuurlijk hulpmiddel ontworpen, groene scheidingswanden. Dit is een mooi contrast ten aanzien van de harde plastic schermen.

Van moswanden en planten roomdividers tot plantenbakken met plexiglas

Om de anderhalve meter afstand tussen collega’s zeker te stellen, is het inzetten van groen een slimme manier. Het is niet alleen een natuurlijke afscheiding, het helpt ook een fijnere werksfeer te creëren. Van moswanden en planten roomdividers tot aan plantenbakken met plexiglas, het is allemaal mogelijk. Om de beste oplossing voor iedere situatie te bieden, geven wij advies op maat.

Groene scheidingswanden zorgen voor veiligheid én gezondheid

Naast dat groene scheidingswanden helpen in het behouden van de anderhalve meter afstand, hebben planten een positieve invloed op lichaam, geest en binnenmilieu. In een kantooromgeving vertaalt dit zich in een betere en dus hogere luchtvochtigheid, een aangenamere akoestiek en minder gebouw gerelateerde gezondheidsklachten zoals hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen. Kortom medewerkers voelen zich lekkerder in een groene omgeving.

Heb je behoefte aan groene scheidingswanden op kantoor? Neem dan gerust contact met ons op, via het contactformulier op de groenaanleg en beheer pagina. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek.

Copijn Groenaanleg en beheer
Gerrit van Engelenburg
Operationeel directeur
06 51 224 072
interieurbeplanting@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


    Waar wilt u meer informatie over?

    Gerealiseerde projecten