Binnentuin

BINNENTUIN

Een binnentuin is van nature uitnodigend, rustgevend en maakt een ruimte comfortabel. Naast het creëren van de perfecte ambiance, draagt de tuin uit dat de eigenaar of beheerder aandacht heeft voor de bezoekers en gebruikers van het gebouw.

ONTWERP EN REALISATIE VAN EEN BINNENTUIN

Met onze unieke combinatie van ontwerp, techniek en uitvoering zijn wij dé specialist om een binnentuin te realiseren. Of het nu gaat om het achterlaten van een overweldigende indruk bij binnenkomst, het decor vormen voor speciale gelegenheden of het inspireren van de bezoeker, wij creëren een passende tuin binnen de technische randvoorwaarden van het gebouw.

Onze ontwerpers en techneuten werken vanaf de conceptfase bij een binnentuin samen met de architect, de interieurontwerper, constructeur en bouwfysicus om tot de best passende ontwerpen en technische oplossingen te komen. Ons team deskundige interieurbeplantingsspecialisten helpt met het realiseren en beheren van de meest bijzondere binnentuinen. Een vakkundige dienstverlening met een persoonlijk karakter staat centraal bij ieder project. Wij verbinden de beplanting met het gebouw.

ONDERHOUD VAN EEN BINNENTUIN

Al tientallen jaren leveren wij een vakkundige onderhoudsdienst die binnentuinen op de juiste manier tot een prachtig eindbeeld begeleidt en behoudt. Het onderhoud richt zich naast de beplanting ook op een gezonde bodem, de juiste daglichtwaarde en een goede waterhuishouding. Met deze professionele verzorging van de binnentuin blijft de kwalitatief hoogwaardige uitstraling gewaarborgd.

Copijn Groenaanleg en beheer
Hans Jansen
Bedrijfsleider
06 23 24 79 18
groenaanlegenbeheer@copijn.nl

Neem contact op ›

Neem contact op


  Waar wilt u meer informatie over?

  Gerealiseerde projecten

  subtropische binnentuin Hotel Jakarta Amsterdam
  Hotel Jakarta
  Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
  Bekijk
  binnentuin Haagse Poort
  Beplantingsplan en aanleg interieurbeplanting Haagse Poort
  Groenaanleg en beheer, Interieurbeplanting, Landschapsarchitecten
  Bekijk
  Copijn FGH Binnentuin
  Hoofdkantoor FGH Bank
  Groenaanleg en beheer
  Bekijk
  Copijn-Campus_013-Binnentuin-Interieurbeplanting
  Campus 013 Tilburg
  Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
  Bekijk