EILO award bronze leave Interieurbeplanting Hotel Jakarta Copijn
04 okt

Copijn wint Bronze Leaf European Interior Landscaping Award

Donderdagavond 3 oktober tijdens de vijfde editie van de European Interior Landscaping Organisation (EILO) conferentie werd de EILO Award 2019 Bronze Leaf in de categorie interieurbeplanting uitgereikt aan Copijn Groenaanleg en beheer. De organisatie ontving de prijs voor het project Hotel Jakarta in Amsterdam.

Hotel Jakarta, het groenste hotel van Nederland, heeft al meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen dit jaar. Zo werd de subtropische binnentuin van het hotel eerder dit jaar uitgeroepen tot Interieurbeplanting van het Jaar 2019 door VHG.

Voor de internationale EILO awards in de categorie interieurbeplanting moest Hotel Jakarta het opnemen tegen 13 andere internationaal genomineerde projecten. Met de Bronze Leaf heeft het hotel nog een mooie bekroning op hun werk gekregen vertegenwoordigd en gerealiseerd door Copijn Groenaanleg en beheer.

EILO
In 2010 is EILO opgericht door vijf brancheorganisaties van interieurbeplanters uit diverse landen met als doel om interieurbeplanting te promoten en kennis te delen. Daarnaast vormt EILO een zakelijk forum voor discussies en onderzoek. De EILO Award wordt om het jaar uitgereikt aan het mooiste interieurplantingsproject van de afgelopen twee jaar.

Meer informatie over het project vind je hier.

Terug naar nieuws