Copijn-Bomengranulaat-1
17 okt

Bomengranulaat-Bomenzand-Bomengrond

Bomengranulaat – Bomenzand – Bomengrond
Ontwikkeld met passie voor bomen en onze diepgewortelde ervaring in het bomenvak

Tijdens de Dag van de Openbare ruimte heeft Copijn Boomspecialisten het totaalconcept voor de groeiplaatsinrichting bij boomverplantingen en aanplant geïntroduceerd. Wij bieden nu ook ons eigen bomengranulaat, bomenzand en bomengrond aan om de bomen een goede groei in de toekomst te kunnen garanderen. Was u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op de stand? Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat. Ter inspiratie zie onderaan dit bericht een link naar onze 3 leaflets om een goed beeld te krijgen van de producten die Copijn Boomspecialisten aanbiedt.

Boomverzorging stopt echter niet bij de bovengrondse delen. Ook groeiplaatsinrichting is een wezenlijk onderdeel van het verzorgen van bomen. Verschillende groeiplaatssubstraten en constructies worden in toenemende mate gebruikt om een optimale groeiplaats na te bootsen. Met name in stedelijk gebied zorgt verstedelijking en toename van boven- en ondergrondse infrastructuur voor verschillende stressfactoren. Dit leidt vaak tot voortijdig aftakelende bomen. Zorg voor een goede groeiplaats met goed doordachte groeiplaatssubstraten en u creëert een gezond en duurzaam bomenbestand.

Bomengranulaat Ontwikkeld voor het planten van bomen onder verhardingslagen die zwaar worden belast, zoals parkeerplaatsen en wegen.
Copijn-Leaflet-Bomengranulaat Bruine klei

Bomenzand Ontwikkeld voor het planten van bomen onder verharding met een lichte verkeersbelasting, zoals voetgangersgebieden en licht belaste fietspaden.
Copijn-Leaflet-Bomenzand 500

Bomengrond Ideale voedingsbodem voor het planten van bomen in een opengrond situatie, zoals in parken, bermen en plantsoenen.
Copijn-Leaflet-Bomengrond verrijkt

Bekijk voorbeelden van groeiplaatsinrichtingen.

Terug naar nieuws