Copijn wint FD Gazellen 2021
28 okt

FD Gazellen award 2021 voor Copijn

Voor het derde jaar op rij heeft het Financieel Dagblad Copijn bekroond met een FD Gazellen award. Daarmee horen wij wederom tot de snelst groeiende organisaties van Nederland. De FD Gazellen awards worden dit jaar uitgereikt op 25 november in Theater Amsterdam.

FD Gazellen 2021

Ieder jaar organiseert het Financieel Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen zijn een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen in Nederland. Dit jaar bestaat de lijst uit 691 FD Gazellen. Dat is weliswaar ruim 10% minder dan vorig jaar, maar wel veel meer dan verwacht in een jaar waarin de economie met 3,7% kromp.

Minstens 20% groei

Het Financieel Dagblad hanteert verschillende criteria voor het toekennen van de awards. De belangrijkste daarvan zijn dat er minimaal 20% omzetgroei is geweest in de afgelopen drie jaar, er daarbij winst wordt gemaakt en er personele groei wordt behaald.

Samen impact maken

Met Copijn Landschapsarchitecten, Copijn Groenaanleg & Beheer en Copijn Boomspecialisten werken wij aan groenprojecten met impact. En dat kunnen we niet alleen. Dank aan al onze opdrachtgevers, co-makers, leveranciers en ZZP’ers die samen met ons streven naar een prettige en vitale leefomgeving in Nederland. Dat dit nu voor het derde jaar op rij leidt tot de winst van een FD Gazellen Award is een mooie bekroning van onze idealen.

Terug naar nieuws