19 apr

Corry Siegers nieuwe algemeen directeur van Copijn

Utrecht, 19 april 2022 – Met ingang van 19 april start Corry Siegers als nieuwe algemeen directeur van Copijn. Zij volgt daarmee Tjeerd van der Schee op, die eind vorige maand afscheid nam van het bedrijf. Met de aanstelling van Siegers wil Copijn haar positie in de markt verstevigen en haar missie om gezonde, groene leefomgevingen te creëren verder waarmaken.

Siegers volgde haar opleiding aan Van Hall Larenstein. Daarna sloeg zij een ander pad in en bouwde een carrière op in de mediabranche. Na diverse strategische managementposities, waaronder de laatste jaren bij Bindinc., kiest zij er nu voor om de mediawereld achter zich te laten. “Ik zie het als een mooie uitdaging dat ik mijn ervaring met strategie en management opgedaan in de media nu kan gaan toepassen in een groene omgeving”, aldus Siegers.

“Copijn creëert mooie, gezonde, groene leefomgevingen voor haar klanten en kan zo letterlijk bijdragen aan de wereld mooier en duurzamer te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met het gepassioneerde, kundige en getalenteerde team bij Copijn nog veel meer fantastische en impactvolle projecten te mogen realiseren.”

Terug naar nieuws