20 dec

Copijn op Facility for Future 2017


Copijn op beurs Facility for Future
Tijdens Facility for Future op woensdag 18, donderdag 19 of vrijdag 20 januari 2017 is er veel aandacht voor diverse facilitaire thema’s als schoonmaak, catering, groen in de werkomgeving, duurzaamheid, gebouwautomatisering en onderhoud. Tijdens het nieuwe vakevent Facility for Future 2017, waar ontwikkelingen, trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld samen komen, staat kennis delen en netwerken centraal.

FMN, de onafhankelijke beroepsvereniging voor het facilitaire domein, wil als inspirator en opinieleider bijdragen aan vakvernieuwing en professionele groei. Daarbij past het vernieuwende vakevent Facility for Future 2017, waar ontwikkelingen, trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld samen komen. En waar kennis delen en netwerken centraal staat.Met out of the box visies in het theaterprogramma en leerzame workshops.

Lezing Groen is onmisbaar in onze werkomgeving
Namens de VHG geeft Mark Mieras een lezing Beetje natuur, grote invloed op 19 januari om 15:00 uur in Theater 2. Groen is onmisbaar in onze werkomgeving. Een mens is gezonder, vitaler en socialer met groen om zich heen. Niet voor niets is een kantoor met uitzicht in het groen veel geliefder dan zonder. Maar waarom is dat zo? In deze voordracht gaat Mark Mieras in op de invloed van groen op de menselijke hersenen? Een klein beetje groen blijkt al verrassend veel invloed te hebben. Natuur werkt als een vluchtheuvel voor de geest.

Mark Mieras is wetenschapsjournalist gespecialiseerd in de hersenen. Hij schreef onder andere de veel gelezen boeken ‘Ben ik dat?’ en ‘Liefde’. Voor IVN maakte hij een literatuurstudie over de relatie van groen, gezondheid en vitaliteit. Mieras studeerde cum laude af in de theoretische natuurkunde. Meer informatie: www.facilityforfuture.nl

Copijn op stand 1.02
Bezoek ons op standnummer 1.02 in Hal 1931 aan het foundersplein. Copijn praat u graag bij over ons totaalconcept voor binnenbeplanting in uw werkomgeving. We zien u graag op woensdag 18, donderdag 19 of vrijdag 20 januari a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en 1931 Congrescentrum.

Registreer u hier voor een gratis toegangskaart. Copijn ziet u graag op de beurs.

Terug naar nieuws