Interieurbeplanting

Interieurbeplanting van het jaar 2019

Wij zijn trots op het winnen van de begeerde en prestigieuze prijs ‘Interieurbeplanting van het Jaar 2019’ voor de subtropische binnentuin bij het Amsterdamse Hotel Jakarta. Deze indrukwekkende tuin bestrijkt twee verdiepingen en vult het atrium met 6 tot 10 meter hoge palmen. Een iconische groene eyecatcher waarbij iedere bezoeker zich direct waant in de subtropische sferen van Zuidoost Azië.

“Een hotel waar dure vierkante meters worden ingeleverd voor binnengroen: dat is onderscheidend!”
Beoordeling van de vakjury

De rol van interieurbeplanting

Interieurbeplanting speelt een belangrijke rol in de beleving van een binnenruimte. Beplanting complimenteert het interieur van een ruimte en voegt kleur toe aan het décor. Naast het creëren van de perfecte ambiance draagt de beplanting bij aan het zuiveren van de lucht, verbeteren van prestaties, geluk beleving en gezondheid. Kortom interieurbeplanting voegt waarde toe en Copijn Interieurbeplanting helpt om deze meerwaarde te realiseren.

Interieurbeplanting tegen corona

Sinds de opkomst van het coronavirus het is heel belangrijk om de binnenruimte van je gebouw te voorzien van de juiste maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Interieurbeplanting kan daarin een zeer belangrijke rol spelen. Binnen beplanting verhoogd de luchtvochtigheid en is een onderdeel van het deltaplan ventilatie.

Van kleinschalige kantoorbeplanting tot binnentuinen

Wij helpen kantoren, zorginstellingen, hotels en woongebouwen met het vergroenen van de leef- en werkomgeving: van mooie potten met planten tot aan binnentuinen en groene wanden. Wij laten ons inspireren door de architectuur van het gebouw, het ruimtelijk contact en de functionele wensen van de opdrachtgever.

Alles onder één dak

Copijn is door haar unieke combinatie van ontwerp, techniek & uitvoering onder één dak, dé specialist die groene totaalconcepten van A tot Z kan realiseren. De samenwerking tussen architect, interieurontwerper, bouwfysicus, plantdeskundige, constructeur en beheerder vanaf de conceptfase is essentieel omdat beplante ruimtes invloed hebben op de constructie en het architectonisch ontwerp. Ieder project wordt beschouwd als een unieke vraag waarvoor de best passende oplossing wordt gevonden. Van kleinschalige kantoorbeplanting tot grote exclusieve binnentuinen en weelderige groene wanden, wij verbinden de beplanting met het interieur.

Duurzaamheid

Naast onze wens om in iedere verblijfsruimte een prachtige groene sfeer te creëren, ambiëren wij om dit zo duurzaam mogelijk te realiseren. Door het selecteren van de juiste plant op de juiste locatie kunnen we energie besparen en afvalstromen reduceren. Plantenmeubels kunnen op duurzame wijze gefabriceerd zijn maar ‘refurbished’ behoord ook tot de mogelijkheden. Op circulaire wijze kan Copijn uw locatie voorzien van een groene sfeer.

Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan

Neem contact op ›

Gerealiseerde projecten

Interieurbeplanting Hotel Jakarta Copijn
Hotel Jakarta
Groenaanleg en beheer, Landschapsarchitecten
Bekijk
groene wand liberty global copijn
Liberty Global
Groenaanleg en beheer
Bekijk
interieurbeplanting fluor copijn
Fluor
Groenaanleg en beheer
Bekijk
Nederlands Huisartsen Genootschap mosplafond
Nederlands Huisartsen Genootschap
Groenaanleg en beheer
Bekijk
[contact-form-7 404 "Not Found"]