Subtropische binnentuin Campus 013
18 mei

De subtropische binnentuin: een stukje Costa Rica in Tilburg

Maarten Sytsma geeft je graag een kijkje in de subtropische binnentuin van Campus 013. Benieuwd wat er allemaal te zien en te beleven is? Bekijk dan vooral de video onderaan deze pagina!

Binnentuinen

Beplanting en water kunnen een bijdrage leveren aan een aangenaam binnenklimaat waar je graag wilt verblijven. Het maakt een verschil of de beplanting in de volle grond kan staan of in bakken gezet wordt. In de volle grond kan de beplanting zich volledig ontwikkelen. De temperatuur, de lichtintensiteit en de luchtvochtigheid bepalen ook welke beplanting er mogelijk is in de binnentuinen.

Copijn heeft tot nu toe vele binnentuinen voor kantoren, zorginstellingen en scholen ontworpen en aangelegd. Bij het ontwerpen van een binnentuin laten we ons inspireren door de architectuur van het gebouw, het ruimtelijk contact met de directe omgeving van het gebouw, de ruimtelijke en functionele wensen van de opdrachtgever en de technische randvoorwaarden.

Wil je meer weten over de subtropische binnentuin die je in de video ziet? Het project lees je hier: Campus 013 Tilburg.

Terug naar nieuws