Interieurbeplanting bij het Hotel Casa in Amsterdam

Copijn Hotel Casa Trap Plantenstrook

Copijn Hotel Casa Terracotta Potten

Copijn Interieurbeplanting Hotel Casa Lobby

Project

Interieurbeplanting bij het Hotel Casa in Amsterdam

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Hotel Casa

Specialisme

Aanleg, Beplantingsplan, Interieurbeplanting, Onderhoud

Uitvoering

2019

Discipline

Groenaanleg en beheer

De aanleiding

Om de gezelligste woonkamer van Oost te creëren heeft Hotel Casa de lobby en het restaurant volledig verbouwd. Ook de vergaderzalen en break out ruimtes hebben een facelift gekregen. Het hotel is voorzien van interieurbeplanting. Met dit project wil het hotel de connectie tussen de verschillende functies vergroten. Denk hierbij aan de lobby, de bar, het restaurant, studentenhuisvesting en de vergadermogelijkheden.

Hotel Casa heeft Copijn Groenaanleg en Beheer gevraagd om mee te denken met de groene invulling van het interieur concept van de Amsterdamse interieurontwerpstudio Ninetynine.

De oplossing

Bij de gezelligste woonkamer van Oost hoort natuurlijk interieurbeplanting. De groene accenten bestaan uit diverse grote vrijstaande planten en subtiele lage beplanting in de diverse meubels voorzien van geïntegreerde plantenbakken.

De groene plantstrook naast de nieuwe centrale trap is een bijzonder element waarmee de tuin buiten visueel doorgetrokken wordt naar binnen. Een ander opmerkelijke eyecatcher zijn de drie grote hangende terracotta plantpotten voorzien van weelderige beplanting. Een buitengewoon stuk maatwerk tot stand gekomen in samenwerking met de interieurarchitect.

Onze projectleider Maarten Sytsma heeft met zijn kennis en ervaring het gehele project begeleidt en het tot een uitzonderlijk resultaat gebracht.

Copijn Groenaanleg en Beheer heeft het project in onderhoud. De bezoekers en medewerkers van hotel Casa gaan gegarandeerd voor een lange tijd genieten van deze woonkamer in Oost.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van interieurbeplanting? Vraag een gratis adviesgesprek aan. 

Delen:
Terug naar projecten