Fluor

interieurbeplanting hoofdkantoor fluor copijn

interieurbeplanting werkplek fluor copijn

interieurbeplanting fluor copijn

Project

Fluor

Locatie

Hoofddorp

Opdrachtgever

Fluor

Specialisme

Beplantingsplan, Aanleg, Onderhoud, Binnenbeplanting

Uitvoering

2015

Beheer

Heden

Discipline

Groenaanleg en beheer

De opgave

Fluor is één van ‘s werelds meest toonaangevende, beursgenoteerde bedrijven op het gebied van engineering, procurement, constructie, maintenance en projectmanagement. De verhuizing van het pand in Haarlem naar een fonkelnieuw BREEAM onderkomen in Hoofddorp ging gepaard met de wens het pand groen in te richten.

Onze aanpak

Copijn Groenaanleg en beheer werd op basis van haar kennis van interieurbeplanting gekozen die inrichting te verzorgen. Het groen levert een bijdrage aan een gezonde, duurzame en representatieve werkomgeving. Planten zijn onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Daarom komt in vrijwel iedere ruimte beplanting voor.

Het resultaat

De vlot lopende samenwerking heeft geresulteerd in een gedistingeerde keuze van binnengroen. Het imposante atrium fungeert naast welkomsthal ook als vergaderruimte en ontspanningsruimte. Binnen het atrium hebben wij 5 bomen (Bucida’s) geplaatst, een swirl groen bekleed met klimplanten en diverse potten met beplanting. Daarnaast kent het restaurant een ‘treincoupe’ waarin beplanting geplaatst is en zijn op de diverse verdiepingen relax areas groen bekleed met plantenbakken. De patio is ingericht met een aantal pompeuze bakken waarin zowel beplanting als bomen zijn geplaatst.

Ook genieten van een mooi groen interieur? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Delen:
Terug naar projecten