Brand Loyalty

Project

Brand Loyalty

Locatie

’s Hertogenbosch

Opdrachtgever

Hurks bouw

Specialisme

Ontwerp, Aanleg, Onderhoud

Ontwerp

2013

Uitvoering

2013

Beheer

Heden

Discipline

Groenaanleg en beheer

De opgave

Het betonskelet van de gedateerde voormalige PNEM gebouw vormde de basis voor het nieuwe luxueuze Loyalty Expertise Centrum van Brand Loyalty in ‘s Hertogenbosch. Het resultaat is een strak, modern, open en transparant hoofdkantoor. Met het interieur wil Brand Loyalty een unieke werksfeer creëren waar energie, creativiteit en huiselijkheid centraal staan.

Onze aanpak

Als onderdeel van dit interieur heeft Copijn Groenaanleg en beheer in opdracht van Hurks bouw een drie meter hoge Copijn Wonderwall ontworpen en geïnstalleerd ter in het restaurant. De Copijn Wonderwall is voorzien van een volledig geïntegreerde beregeningsinstallatie. Het overtollige water van de installatie wordt opgevangen in een gootsysteem uitgevoerd in hoogwaardig RVS.

Het resultaat

Om de groei van de planten te stimuleren en het beeld te accentueren zijn is de gehele wand verlicht met aanvullende groeiverlichting. Het volledige onderhoud van de Copijn Wonderwall wordt ook door Copijn groenaanleg en beheer uitgevoerd waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van interieurbeplanting? Vraag een gratis adviesgesprek aan. 

Delen:
Terug naar projecten