Aanleg terrein AFAS Experience Center

AFAS

AFAS

AFAS

Project

Aanleg terrein AFAS Experience Center

Locatie

Leusden

Opdrachtgever

AFAS

Specialisme

Plan van aanpak, technisch ontwerp, aanleg

Uitvoering

2020

Discipline

Groenaanleg en beheer

 

De aanleiding

Vanaf september 2017 is de bouw gestart van het nieuwe AFAS kantoor in Leusden: het AFAS Experience Center. Voor het terrein had AFAS behoefte aan een mooie groene omgeving.

Op dit moment is Copijn groenaanleg en beheer de buitenruimtes aan het inrichten samen met M. van der Spek Groep, Avasto, HB Watertechnologie, Padelbouw, Dura Vermeer en HOMIJ Technische Installaties.

De oplossing

Het nieuwe kantoor bestaat uit 10 gebieden en ieder gebied is met een eigen karakter ontworpen. Deze gebieden bestaan uit 3 tuindelen, een sporteiland, de hoofdentree, een Atrium, het entreegebied ten behoeve van het theater, het café terras, het parkeerterrein met toegangsdam en een heuvel met een vijver. Op het sporteiland kan gebruik gemaakt worden van de padelbaan, jeau de boule baan en tafeltennistafel.

Aan de zuidzijde van het terrein wordt het grootste gedeelte gemaakt op het dak, deze zogenaamde daktuin is onderdeel van een totale 9400 m2 aan daktuinen. Verder wordt het gehele terrein ingericht met potten, banken, verlichting en zelfs vloerverwarming op hellingen. Ook komen er 2 vijvers, verdeeld over het gehele terrein, met een compleet beregening systeem.

We verwachten tot circa eind 2020 met deze werkzaamheden bezig te zijn. In het nieuwe jaar wordt het volop genieten van een mooie groene buitenruimte.

 

Delen:
Terug naar projecten