Saskia Bottenberg
09 mrt

Welkom Saskia Bottenberg

 

Welkom in ons team, Saskia Bottenberg. Wat gaaf dat je een nieuwe uitdaging aangaat en dat de nieuwe uitdaging Copijn is! Voor ons Copijners en onze volgers vinden wij het leuk om je beter te leren kennen. Daarom hebben wij een aantal vragen voor je opgesteld. Ben je er klaar voor?

 

In 2009 begon je met je opleiding Bachelor of Science Landscape Architecture. Sindsdien heb je dit vakgebied je eigen gemaakt. Wat vind je zo leuk/aantrekkelijk aan landschapsarchitectuur?

Ik was altijd gefascineerd door tuinen en de natuur, de omgeving waarin ik opgroeide, onze vakanties in de bergen. Daar begon mijn passie voor de landschapsarchitectuur. Ik vind het vakgebied zo mooi, omdat we onze leefomgeving kunnen verbeteren en kunnen inspelen op natuurlijke processen. Het creëren van een groenere wereld.

Kan je ons wat meer vertellen over jouw landschapsarchitectuur ambities?

Ik wilde altijd de nieuwe Piet Oudolf worden. Later leek me dat wat overdreven, maar ik blijf het maken van beplantingsplannen heel leuk vinden. Daarin wil ik me verder ontwikkelen.

Na 4 jaar bij Gemeente Rotterdam vond je het tijd voor een nieuwe uitdaging. Waarom?

Omdat ik ook buiten het stedelijk gebied aan het werk wilde en ik graag voor een groen bedrijf wilde werken. Een nieuwe ervaring als ontwerper met projecten bij verschillende opdrachtgevers. Aan de andere kant van het spectrum zeg maar.

Wij zijn ontzettend enthousiast jou te mogen verwelkomen in ons team. Wat is jouw reden geweest om een volgende stap te maken naar Copijn?

Omdat Copijn bekend staat om jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bomen en planten. En de verschillende projecten spreken me aan. Drie bedrijven onder een dak om kennis uit te wisselen; een sterke combinatie.

Wij vinden het ook interessant om te weten wie Saskia is in privé sferen. Kan je ons wat meer vertellen aan de hand van de volgende vragen?

 


Waar droomde jij als klein kind van?

Een bekend ontwerper worden

Is deze droom uitgekomen? Zo niet, wil je dat deze droom nog uitkomt?

Haha ja best wel he, al heb ik dat ‘bekend’ wel laten varen.

Wat is de belangrijkste les die jij ooit hebt geleerd?

Altijd je eigen hart volgen, wat anderen er ook van vinden.

Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?

Oeh moeilijke vraag. Ik heb wel wat blunders gemaakt maar niet op mijn werk

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Hmm Italiaans ijs, een goede pizza, tiramisu en een mooie reis

Tot slot: wat kunnen wij doen om jouw werkgeluk te vergroten?
Ik geniet nu al van het sociale karakter van het bedrijf, dus vooral tegen me aan blijven kletsen.

Nogmaals welkom Saskia! Wij kijken ernaar uit om mooie groen erfgoed projecten met jou op te pakken.
Terug naar nieuws