Paula Hamelink
11 Jun

Welkom Paula Hamelink

 

Sinds woensdag 1 april is Paula Hamelink gestart bij Copijn Landschapsarchitecten. Paula komt het team versterken als Landschapsontwerper. Wij zijn blij met haar komst en stellen haar graag aan je voor.

 

In 2015 heb je je gespecialiseerd in landschapsarchitectuur en sindsdien ben je de ontwerpkant opgegaan. Wat vind je zo interessant aan dit vakgebied?

Een kwalitatief hoogwaardige (groene) buiten leefruimte vind ik belangrijk. Voor kinderen, voor volwassenen, voor dieren. Ik vind dat iedereen daar recht op heeft en ik ben er trots op dat ik een inbreng mag hebben op de leefbaarheid van de stedelijke en/of landschappelijke omgeving. Het maatschappelijke aspect vind ik dan ook interessant aan dit vakgebied, de invloed die de publieke ruimte heeft op de mensen die er gebruik van maken. De inrichting van groen, het materiaal, de esthetische waarde, het heeft allemaal invloed op het gebruik en de beleving van de ruimte. Ik vind de zoektocht interessant om met deze elementen het beste ontwerp te maken voor de gebruikers van de ruimte.

Wij zijn ontzettend enthousiast jou te mogen verwelkomen in ons team. Wat is jouw reden geweest om een volgende stap te maken naar Copijn?

Dank je! Ik was op zoek naar meer balans tussen de stedelijke en de landschappelijke omgeving in het vakgebied. Het portfolio van Copijn sprak mij erg aan. Door de diversiteit aan projecten kreeg ik zo het vermoeden dat er zeer uiteenlopende kennis onder 1 dak gevestigd is. En dat blijkt ook zo te zijn. Dus ik ben heel blij deze stap te hebben gemaakt.

Wij vinden het ook interessant om te weten wie Paula is in privé sferen. Kan je ons wat meer vertellen aan de hand van de volgende vragen?

 

Waar droomde jij als klein kind van?

Dat ik kon vliegen.

Is deze droom uitgekomen? Zo niet, wil je dat deze droom nog uitkomt?

Nee die is niet uitgekomen, ik kan helaas nog steeds niet vliegen. Ja ik zou heel graag willen dat deze droom uitkomt. Maar ik ben ook realistisch, het is voor een mens nu eenmaal fysiek onmogelijk om te vliegen.

Wat is de belangrijkste les die jij ooit hebt geleerd?

Als de ene deur dicht gaat gaat er een andere open.

 Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?

Ik ben een keer met het busje van mijn toenmalige werkgever tegen een lantaarnpaal aangereden. Gelukkig viel het mee, enkel de lantaarnpaal stond scheef.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Te allen tijde voor een verre reis naar een warm land met een blauwe zee en een wit strand met her en der een palmboom.

Tot slot: wat kunnen wij doen om jouw werkgeluk te vergroten?

Kennis delen, gezellige praatjes bij het koffieautomaat en eindelijk een keer een goede vrijdagmiddagborrel want die is er helaas vanwege de coronatoestand nog niet van gekomen.

Nogmaals welkom Paula! Wij kijken ernaar uit om mooie projecten met jou op te pakken.

 

Terug naar nieuws