Nicole Pieters
09 mrt

Welkom Nicole Pieters

 

Welkom in ons team, Nicole Pieters. Wat gaaf dat je een nieuwe uitdaging aangaat en dat de nieuwe uitdaging Copijn is! Voor ons Copijners en onze volgers vinden wij het leuk om je beter te leren kennen. Daarom hebben wij een aantal vragen voor je opgesteld. Ben je er klaar voor?

 

In 1999 begon je met je opleiding Post HBO Human Resources Management. Sindsdien heb je dit vakgebied je eigen gemaakt. Wat vind je zo leuk/aantrekkelijk aan human resources?

Wat mij drijft binnen HR is een waardevolle, zichtbare bijdrage leveren aan het succes van een organisatie. Ik vind het erg leuk om mee te bouwen aan een mooie organisatie, waar mensen tot hun recht komen en met plezier werken.

Als we kijken naar jouw opleidingen, dan zit je niet stil. Op dit moment studeer je voor coach loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Kan je ons wat meer vertellen over jouw ambities?

Het is mijn ambitie om HR en loopbaancoaching te combineren in de toekomst. In oktober dit jaar rond ik mijn opleiding af en daarna wil ik mijn eigen loopbaancoachingspraktijk gaan opzetten.

Na 10 jaar bij Van Duijnen vond je het tijd voor een nieuwe uitdaging. Waarom?

Ik was toe aan iets anders en ik wist nog niet goed wat. Ik heb toen afscheid genomen van Van Duijnen en mezelf even de tijd gegeven om na te denken over het vervolg van mijn loopbaan. De uitkomst is de combinatie van HR en loopbaancoaching.

Wij zijn ontzettend enthousiast jou te mogen verwelkomen in ons team. Wat is jouw reden geweest om een volgende stap te maken naar Copijn?

Copijn sprak mij meteen aan door het familiaire en het product “groen”. Naast dat ik zelf graag tuinier en van planten houdt, onderken ik de positieve invloed van bomen en planten op het leven van mensen. Ik ben enthousiast over de ontwikkeling die hierin gaande is op het gebied van onder andere daktuinen en groene gevelwanden.

Wij vinden het ook interessant om te weten wie Nicole is in privé sferen. Kan je ons wat meer vertellen aan de hand van de volgende vragen?

 

Waar droomde jij als klein kind van?

Ik droomde ervan om een eigen horecazaak te hebben.

Is deze droom uitgekomen? Zo niet, wil je dat deze droom nog uitkomt?

Nee en die ambitie heb ik ook niet meer. Ik vind de horeca nog steeds erg leuk, maar ben nu graag de “klant”!

Wat is de belangrijkste les die jij ooit hebt geleerd?

Na de middelbare school ging ik zes maanden naar Parijs als au-pair. Wat ik daar heb geleerd is dat je overal en altijd je leven opnieuw kunt vormgeven.

Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?

Ik heb jaren geleden een keer in de haast een tas met salarisstroken en beoordelingsformulieren van 300 medewerkers op een metrostation laten staan. Toen ik erachter kwam heb ik meteen de metro terug genomen en gelukkig stond de tas er nog! Wat een mazzel!! Alleen mijn appel was gejat ????

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Kaas (alle soorten!) met een goed glas rode wijn.

Tot slot: wat kunnen wij doen om jouw werkgeluk te vergroten?
Samen aan een mooiere wereld bouwen.

Nogmaals welkom Nicole! Wij kijken ernaar uit om mooie projecten met jou op te pakken.
Terug naar nieuws