Laura van den Tempel
21 Jan

Welkom Laura van den Tempel

 

Welkom in ons team, Laura van den Tempel. Wat gaaf dat je een nieuwe uitdaging aangaat en dat de nieuwe uitdaging Copijn is! Voor ons Copijners en onze volgers vinden wij het leuk om je beter te leren kennen. Daarom hebben wij een aantal vragen voor je opgesteld. Ben je er klaar voor?

 

In 2009 begon je met je opleiding ROC Administrateur. Sindsdien heb je dit vakgebied je eigen gemaakt. Wat vind je zo leuk/aantrekkelijk aan het werk als administratief medewerker?

De afwisseling in werkzaamheden. Van het plaatsen van bestellingen tot het boeken van inkoopfacturen en maken van verkoopfacturen. Van alle markten thuis.

Na ruim 6 jaar bij Swalef vond je het tijd voor een nieuwe uitdaging. Waarom?

Ik heb met veel plezier altijd bij Swalef gewerkt, maar uiteindelijk toch gekozen om ook eens ergens anders te kijken. Gezien ik nu nog relatief jong ben, was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken.

Wij zijn ontzettend enthousiast jou te mogen verwelkomen in ons team. Wat is jouw reden geweest om een volgende stap te maken naar Copijn?

Mijn ouders hebben een eigen planten-/bloemenwinkel en het prikkelde altijd stiekem om de overstap naar de groene sector te maken. Mijn allereerste bijbaantje was medewerker interieurbeplanting bij mijn vader. Samen op pad om te zorgen dat de planten en bloemen bij klanten er mooi bijstonden en goed verzorgd werden.

Wij vinden het ook interessant om te weten wie Laura is in privé sferen. Kan je ons wat meer vertellen aan de hand van de volgende vragen?

 

Waar droomde jij als klein kind van?

Oef, van een gelukkig leven. Klinkt wat ouderwets, maar het boompje/beestje/huisje idee.

Is deze droom uitgekomen? Zo niet, wil je dat deze droom nog uitkomt?

Ja zo goed als wel ja ????

Wat is de belangrijkste les die jij ooit hebt geleerd?

Altijd positief naar het leven kijken

Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?

Dat een bord met eten zo bij een van de gasten over iemand heen viel. Ik werkte destijds in een hotel in de bediening. Toen ik het eten naar de tafel moest brengen, ging dat niet helemaal goed. De borden waren wat zwaarder en warmer dan ik van tevoren dacht en toen ik bij de tafel stond viel één van de borden bij iemand in zijn schoot (incl. saus en jus.)

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Pannenkoeken en Disneyfilms (een combinatie is natuurlijk het best) ????

Tot slot: wat kunnen wij doen om jouw werkgeluk te vergroten?
Het is een gekke tijd waarin ik ben gestart bij Copijn. Door Corona werkt grotendeels van de collega’s vanuit huis. Ik kijk heel erg uit naar de periode dat iedereen wel weer op kantoor is. Dat lijkt me heel gezellig!

Nogmaals welkom Laura! Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken.
Terug naar nieuws