Dorien Nooitgedagt
15 dec

Welkom Dorien Nooitgedagt

Welkom in ons team, Dorien Nooitgedagt. Wat gaaf dat je een nieuwe uitdaging aangaat en dat de nieuwe uitdaging Copijn is! Voor ons Copijners en onze volgers vinden wij het leuk om je beter te leren kennen. Daarom hebben wij een aantal vragen voor je opgesteld. Ben je er klaar voor?

 

In 2012 begon je met je opleiding Bachelor of Science Tuin- en landschapsinrichting. Sindsdien heb je dit vakgebied je eigen gemaakt. Wat vind je zo leuk/aantrekkelijk aan het werk als Boomtechnisch adviseur?

De groene kant van de openbare ruimte heeft mij altijd getrokken vanwege mijn belangstelling voor de natuur. Hoe meer ik over de toepassing van bomen in het stedelijk gebied leerde, hoe meer interesse ik hierin ontwikkelde.

Bomen zijn een belangrijk onderdeel van de openbare ruimte. Niet alleen het uiterlijk van de boom is waardevol maar ook wat de boom bijdraagt binnen het ecosysteem. Opdrachtgevers stoeien met vraagstukken over de inpasbaarheid en behoud van bomen. Dit kan onder andere gaan over ontwerp, aanleg en beheer. Het onderzoeken van problemen en kansen middels een Bomen Effect Analyse, verplantbaarheidsonderzoek en/of een i-Tree Eco berekening (en nog veel meer) houdt afwisseling in het werk. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met de klant naar een oplossing te werken.

Naast het bovengenoemde vind ik het ook prettig dat er afwisseling is tussen veld- en bureauwerk. Hierdoor hou je letterlijk en figuurlijk een frisse blik op het werk.

Na ruim 3 jaar bij BTL Groep vond je het tijd voor een nieuwe uitdaging. Waarom?

Na mijn studie ben ik gelijk gaan werken bij BTL (idverde tegenwoordig) en heb ik daar werkervaring opgedaan. Tijdens mijn tijd bij BTL ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet leuk vind aan het werk. Hierdoor besloot ik rond te gaan kijken naar een plek die beter aansluit. Daarbij wilde ik ook uit nieuwsgierigheid graag kennismaken met een andere organisatie.

Wij zijn ontzettend enthousiast jou te mogen verwelkomen in ons team. Wat is jouw reden geweest om een volgende stap te maken naar Copijn?

De organisatie spreekt mij aan. Aandacht voor de medewerkers speelt een belangrijke rol binnen Copijn. In het team zitten vakspecialisten waar ik van kan leren. Daarbij lijkt mij de doelgroep interessant, veel klanten en opdrachtgevers zijn warme contacten. Vanuit mijn opleiding heb ik nog steeds interesse in ontwerp en dat zit hier bij Copijn in hetzelfde gebouw, waardoor het inschakelen en samenwerken van verschillende expertises snel gaat.

Wij vinden het ook interessant om te weten wie Dorien is in privé sferen. Kan je ons wat meer vertellen aan de hand van de volgende vragen?

 

Waar droomde jij als klein kind van?

Dit gaat misschien saai klinken, maar ik droomde ervan dat ik van mijn interesse/hobby mijn werk zou kunnen maken.

Is deze droom uitgekomen?

Deels is dit gelukt want ik gebruik mijn interesse in de openbare ruimte en natuur nu in het werk. Mijn andere hobby’s zijn portrettekenen en paardrijden maar dat is iets te specifiek om in het huidige werk te gebruiken. Overigens ben ik bezig met de vooropleiding (tot februari) aan Artez hogeschool voor de kunsten om mijn creatieve ei kwijt te kunnen. Het mooiste is dat alles wat ik daar heb geleerd zou kunnen meenemen in het werk. Maar dat komt denk ik wel goed.

Wat is de belangrijkste les die jij ooit hebt geleerd?

Dat je je eigen geluk creëert.

Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?

Gelukkig nog niks groots. Ik heb dan ook nog genoeg jaren te gaan om een blunder te maken haha. Maar dat je altijd moet registeren wat is afgesproken blijkt erg belangrijk.

Waar kunnen wij jou voor wakker maken?

Niets, ik hou van een goede nachtrust. Misschien voor pizza…

Tot slot: wat kunnen wij doen om jouw werkgeluk te vergroten?
Dat ga ik nog ontdekken. Ik kijk wel uit naar het nieuwe kantoor!

Nogmaals welkom Dorien! Wij kijken ernaar uit om mooie boomprojecten met jou op te pakken.
Terug naar nieuws