Copijn-Gerrit-van-Engelenburg
07 sep

Gerrit van Engelenburg-Ontwikkelmanager

Gerrit van Engelenburg (38) is per 1 september in dienst getreden bij Copijn. In de functie van Ontwikkelmanager zal hij het team van Copijn gaan versterken. Met de komst van Gerrit van Engelenburg is Copijn nog beter in staat om in te spelen op de ontwikkelingen binnen de markt. Van Engelenburg richt zich in zijn nieuwe functie op het initiëren en ontwikkelen van projecten op het gebied van interieurbeplanting, groene gevels en daktuinen. Met deze versterking wil Copijn haar innovatieve rol en haar betrokkenheid binnen de branche verdere invulling geven met vernieuwende groene concepten.

In de afgelopen zestien jaar is Gerrit van Engelenburg ook al werkzaam geweest in de groenbranche. Twaalf jaar daarvan spendeerde hij in Engeland bij twee grote groene aannemers als bedrijfsleider. Bij Idverde, een bedrijf dat € 120 miljoen omzet per jaar in aanleg- en onderhoud projecten, was hij de laatste 2 jaar verantwoordelijk voor de aansturing van 64 mensen. De aanstaande Brexit heeft Van Engelenburg doen besluiten om zijn werkkring weer in Nederland te zoeken. Hij heeft een opleiding genoten aan het MBCS en Larenstein. Daarnaast heeft hij een internationale kwalificatie in Veiligheid en Gezondheid op het werk.

“Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de rijke geschiedenis van Copijn met het binnen halen van nieuwe toonaangevende projecten en te fungeren als drijvende spil voor de introductie van nieuwe concepten die aansluiten op de disciplines binnen het bedrijf.”

Over Copijn
Copijn bestaat al 50 jaar als integraal kenniscentrum in het groen. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren groene leefomgevingen. Anno nu bestaat Copijn uit vier werkmaatschappijen: Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten, Copijn Advies, Copijn Boomspecialisten en Copijn Groenaanleg en beheer. Wij werken voor een heel diverse opdrachtgeverskring: gemeenten, particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten etc.

De afgelopen jaren heeft Copijn prachtige projecten afgeleverd als de groene inrichting van het Atrium The Base op Schiphol in Amsterdam. Ook blijft Copijn zich focussen op de verticale groene wanden zowel binnen als buiten met de Copijn Wonderwall zoals bij het hoofdkantoor van Eneco en HAN Nijmegen. Samen met Gerrit van Engelenburg gaat Copijn verder bouwen aan het merk Copijn.

Terug naar nieuws