03 dec

Copijn wint European Interior Landscaping Award

Copijn wint de European Interior Landscaping Award. De internationale jury heeft de keuze gemaakt en ons binnenbeplantingsproject Liberty Global uitgeroepen tot mooiste project van afgelopen jaar. In de deskundige jury waren 5 Europese landen vertegenwoordigd, waaronder Patrick Blanc voor Frankrijk. De jury oordeelde dat Copijn met haar project het best scoorde op: “Bringing green to the people”.

Naast de prijs van de vakjury was er ook nog een Publieksprijs. Copijn bedankt iedereen voor de uitgebrachte stemmen via Social Media. Dankzij alle stemmen is Copijn ook nog 2e geworden met deze Publieksprijs! Jardins de Gally uit Frankrijk werd dit jaar eerste. De internationale jury European Interior Landscaping Organisation organiseerde voor de derde keer de EILO Award. Deze prijsuitreiking bekroont de mooiste projecten met binnenplanting van het afgelopen jaar. Copijn was met 7 anderen projecten genomineerd met het binnenbeplantingsproject Liberty Global. Liberty Global heeft Copijn Groenaanleg en beheer gevraagd mee te werken aan de herinrichting van het kantorencomplex op Schiphol-Rijk.

EILO is opgericht in 2010 door vijf brancheorganisaties van interieurbeplanters: eFIG (Engeland), Nordic Green (Zweden, Noorwegen, Finland), UNEP (Frankrijk), FvRH (Duitsland), VHG (Nederland). De doelstelling van de EILO is het promoten van interieurbeplanting en het stimuleren van het uitwisselen van kennis. EILO is tevens een zakelijk forum voor discussie en onderzoek.

Zie ook: http://www.eilo.eu/

Terug naar nieuws