FD Gazellen 2020
28 okt

Copijn is wederom bekroond met de FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad heeft Copijn voor het tweede jaar op rij bekroond met een FD Gazellen Award. Dit jaar worden de FD Gazellen Awards voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zal de uitreiking dit jaar op 19 november online plaatsvinden.

FD GAZELLEN AWARD

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In totaal werden er 772 Gazellen benoemd. Er zijn verschillende criteria waaraan de ondernemingen moeten voldoen. De belangrijkste criteria is dat er minimaal 20% omzetgroei is geweest in de afgelopen drie jaar, er daarbij winst wordt gemaakt en er personele groei wordt behaald.

Samen groeien

Werken aan de mooiste groenprojecten in Nederland is onze passie. We streven er als Copijn teams naar om kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Wij doen dit vooral samen. Dank aan al onze opdrachtgevers, co-makers, leveranciers, en ZZP’ers. Dit jaar, voor het tweede jaar in successie, leidt dat tot de winst van een FD Gazellen Award. Op naar nog meer mooie jaren!

 

Terug naar nieuws