FD Gazellen 2019 award Copijn
13 nov

Copijn is bekroond met de FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad heeft Copijn bekroond met een FD Gazellen Award. Dit jaar werden de FD Gazellen Awards voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen.

FD Gazellen Award

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In totaal werden er 770 Gazellen benoemd. Er zijn verschillende criteria waaraan de ondernemingen moeten voldoen. De belangrijkste criteria is dat er minimaal 20% omzetgroei is geweest in de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Copijn mocht gisteren de prijs in ontvangst nemen tijdens de feestelijke uitreiking in Theater Orpeus te Apeldoorn. Een mooie bekroning op ons vakmanschap.

FD Gazellen 2019 award presentatie Copijn

Samen succesvol

We zijn uit een diep dal geklommen om vervolgens tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland te behoren. We beseffen maar al te goed dat we deze groei met zijn allen hebben gemaakt. Dus dank aan alle opdrachtgevers, co-makers, leveranciers en ZZP’ers. Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie projecten die we samen hebben uitgevoerd. En vooral heel veel dank aan onze medewerkers. Hoe jullie vol passie werken en iedere keer weer iets gaafs neerzetten is onbeschrijfelijk. Op naar nog meer mooie jaren!

Terug naar nieuws