Nominatie EILO Award binnentuin Haagse Poort
01 nov

Copijn in 3 categorieën genomineerd voor EILO Awards

Maar liefst 3 van onze interieurbeplantingsprojecten zijn genomineerd voor een award van de EILO, de European Interior Landscaping Organisation. De projecten maken zowel kans op een award, als op de publieksprijs. Het thema van de EILO Awards 2021 is “Make the office feel like home”.

Juryprijs en publieksprijs

De awards voor het beste interieurbeplantingsproject van Europa worden iedere twee jaar door EILO uitgereikt. De nominaties worden beoordeeld door een onafhankelijke internationale jury. Op 1 december worden de winnaars bekend gemaakt.

De publieksprijs wordt toegekend aan het project dat het meest gedeeld is op sociale media. Tot en met 30 november worden alle likes en shares met de juiste hashtags hierbij meegeteld. Help je mee?

EILO Green Interior Haagse PoortHaagse Poort – Green Interior

In de categorie ‘Green Interior’ dingen wij mee met de parkachtige groene entreehal in De Haagse Poort. Vind je dat dit project de publieksprijs verdient? Deel en like de inzending van dit project met de hashtags #HaagsePoort #EILOBestProject2021.

 

EILO Vertical Green DanoneDanone – Vertical Green

In de categorie ‘Vertical Green’ is de 20 meter hoge groene wand op het hoofdkantoor van Danone genomineerd. Vind je dat dit project de publieksprijs verdient? Deel en like de inzending van dit project met de hashtags #GreenLung #EILOBestProject2021.

 

EILO Stand Alone WonderbranchWonderbranch – Stand Alone

In de categorie ‘Stand Alone’ doet onze unieke zwevende Wonderbranch een gooi naar de prijzen. Vind je dat dit project de publieksprijs verdient? Deel en like de inzending van dit project met de hashtags #Wonderbranch #EILOBestProject2021.

 

Eerdere prijzen

Copijn viel al eerder in de prijzen bij de EILO Awards. In 2019 werden wij beloond met een Bronze leaf award voor de tropische binnentuin van Hotel Jakarta. En in 2015 wonnen wij de EILO Award met onze groene oplossingen bij Liberty Global.

Terug naar nieuws