Tuinaanleg en Onderhoud

Een mooie tuin begint bij een degelijke tuinaanleg en vakkundig onderhoud. Copijn werkt vanuit: “ontwerp tot en met beheer’. Dit betekent dat u met uw tuinwensen bij ons terecht kunt. Dit kan zijn voor een ontwerp, boomwerk, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Voor een verzorgde tuin of representatief buitenterrein is regelmatig onderhoud nodig. Copijn helpt u graag bij de uitvoering van grote en/of specialistische werkzaamheden zoals vormsnoei van sierheesters, hagen, vrucht- en leibomen en het begeleiden en/of renoveren van uw borders. Daarnaast is Copijn specialist op het gebied van het beheer en verzorging van monumentale bomen.

Groenonderhoud

Wij onderscheiden ons door uitgebreide kennis van en ruime ervaring met beplanting, pergola’s, vijvers en sierbestrating. Het juiste onderhoud draagt bij aan een duurzame instandhouding en ontwikkelde tuin.

Lidmaatschap van de VHG en Groenkeur

De voordelen van een integrale realisatie is dat u direct kunt genieten van uw tuin. Financiële verrassingen zijn uitgesloten en de kwaliteit is zeker. Dit is door ons lidmaatschap van de VHG en Groenkeur® geborgd. Uw tuin wordt door vakbekwame hoveniers aangelegd en onderhouden. Wij beschikken vanzelfsprekend over het juiste materieel. Copijn streeft naar continue verbetering van veiligheid dit is door VCA** gecertificeerd.

Copijn Groenaanleg en beheer
Hans Jansen
Bedrijfsleider
06 23 24 79 18
groenaanlegenbeheer@copijn.nl

Neem contact op ›

Groenaanleg en beheer projecten

Neem contact op