18 jan

Vacature Medior Ontwerper

 

– Inmiddels hebben wij de vacature vervuld –

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten zoekt een:

Medior ontwerper/beplantingsspecialist

Functieomschrijving
Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten is een ontwerpbureau dat zich richt op de groene leefomgeving met als focus het groene erfgoed en complexe groenprojecten in de stad. Onze kennis van beplanting staat centraal in veel van onze opgaven. Als medior ontwerper/beplantings-specialist ben je in staat beplantingskennis en vormgeving te combineren tot een samenhangend en uitvoerbaar ontwerp. Je bent in staat in een team te werken en als schakel tussen senioren en junioren zorg je voor de vertaling van grote lijnen naar het detailontwerp. Als beplantingsspecialist werk je actief mee aan de ontwikkeling van kennis en de implementatie hiervan binnen de organisatie.

Wij vragen
HBO werk- en denkniveau Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als ontwerper en beplantingsspecialist Affiniteit met de focus van Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten Iemand die zelfstandig middelgrote ontwerpopgaven kan uitvoeren Iemand die zelfstandig beplantingsplannen op diverse schaalniveaus kan opstellen en uitwerken Kennis van zowel stedelijke als landschappelijke beplantingen Basiskennis van aanleg en beheer van beplantingen Minimaal 32 uur

Wij bieden
Prima secundaire voorwaarden Werken in een team van specialisten Uitdagende en spraakmakende projecten Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Doorgroeimogelijkheden Gezellige, humoristische werkomgeving

Bedrijfsomschrijving
Copijn bestaat dit jaar 50 jaar als integraal kenniscentrum in het groen. Wij ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren groene leefomgevingen. De verschillende afdelingen binnen onze organisatie hebben minimaal twee zaken gemeen: enorme passie voor groen en de behoefte om in een gezellig en warm bedrijf te werken. Die bijzondere bedrijfscultuur bindt veel van onze mensen jarenlang aan Copijn. Wij werken voor een heel diverse opdrachtgeverskring: gemeenten, particulieren, projectontwikkelaars, aannemers, architecten etc.

Sollicitatieprocedure
Herken jij je in bovenstaande beschrijving en wil je graag deel gaan uitmaken van ons team? Stuur dan voor 15 februari 2016 jouw CV naar info@copijn.nl t.a.v. Patrick de Groot.

Delen:
Terug naar actueel