Copijn website
01 nov

Moderne, hippe en gezellige Marketeer gezocht!

 

Wij zijn Copijn, een sterk merk waar 4 bedrijven onder vallen: Tuin & Landschapsarchitecten, Boomspecialisten, Advies en Groenaanleg en beheer. Met deze bedrijven maken we hele gave projecten in Nederland en daarbuiten. We hebben 50 gepassioneerde specialisten werken binnen de bedrijven en hebben behoefte aan een gepassioneerde specialist op het gebied van marketing. De laatste jaren hebben wij veel tijd, geld en energie gestoken in onze marketing om onze fans te kunnen laten zien wat we doen en om nieuwe fans te creëren. Wij zoeken iemand die dat werk kan voortzetten en uitbreiden. Onze gepassioneerde specialist neemt de volgende competenties mee:

– Jij bent een soepele en goede tekstschrijver. Jij ervaart lol aan het opstellen van een pakkende en sprekende tekst.
– Moderne online marketing is jouw ding. Je snapt SEO, websites en campagnes als geen ander en gaat ons inspireren met nieuwe ideeën. De ideale kandidaat heeft ervaring met bloggen, vloggen/video marketing of denkt dat hij/zij dat goed kan.
– Jij kunt heel goed zelfstandig werken. We hebben één marketeer en dat ben jij! Je werkt uiteraard samen met andere specialisten, maar zelfstandig kunnen en willen werken is een must.
– Jij bent snel in staat zaken te doorgronden. Wij zijn meerdere bedrijven onder één merk en het snel kunnen begrijpen wat we doen en waarom we het doen helpt als je een mooie bijdrage aan ons bedrijf wilt leveren.

Wij bieden jou als nieuwe collega een gezellige werksfeer aan, veel ruimte voor eigen initiatieven, een werkgever waar je trots op wordt en een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Wij zoeken iemand voor 2 of 3 dagen. Het aantal hangt af van de hoeveelheid werk die jij zelf kunt oppakken in relatie tot de werkzaamheden die wij nu uitbesteden aan een marketingbureau. Diegene die nu deze functie vervult gaat haar vleugels na bijna 10 jaar uit slaan en dus zijn wij per 1 januari op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tjeerd van der Schee, algemeen directeur. Graag ontvangt hij een CV per email via info@copijn.nl Wij hebben heerlijke koffie & thee; tot snel!

Delen:
Terug naar actueel