Groenaanleg en Beheer

Groenaanleg en beheer

Copijn Groenaanleg en beheer realiseert en onderhoudt complexe binnen- en buitenruimten, daktuinen en groene gevels. Wij onderscheiden ons door onze passie voor de levende natuur met een onvergelijkbare kennis en kunde rondom buiten- en binnenbeplanting.

 

Onze jarenlange ervaring met het ‘lezen’ en ‘vertalen’ van groenarchitectuur zorgt ervoor dat wij uitdagende plannen zorgeloos kunnen waarmaken. Het is onze ambitie door middel van samenwerking en innovatie een praktische uitvoering te geven aan de wensen van de opdrachtgever. Wij denken en werken vanuit de keten ‘van ontwerp tot en met beheer’.

 

Naast het inzetten van specifieke kennis en kunde van één van de werkmaatschappijen binnen groenaanleg en beheer is het mogelijk te kiezen voor een integrale projectaanpak: van ontwerp tot en met de uitvoering en beheer.

Copijn Groenaanleg en beheer
Hans Jansen
Bedrijfsleider
06 23 24 79 18
hansjansen@copijn.nl

 

Daktuin

In onze stedelijke leefomgeving bieden lege daken en kale muren ongekende mogelijkheden. Landelijke en provinciale overheden formuleren beleid ter bevordering van een duurzame inrichting van de leefomgeving. Sommige gemeenten gaan verder en geven hier praktische invulling aan door het verstrekken van subsidies voor daktuinen.

Groene wand

Groene gevels zijn in opmars omdat met een beperkt vloer oppervlak veel groen gerealiseerd kan worden en onbenutte wanden een architectonische bestemming krijgen. De Copijn Wonderwall® is bij uitstek geschikt vanwege de vele toepassingsmogelijkheden uitgebreide beplantingskeuzen. Copijn heeft de groene wand doorontwikkeld, daarbij de techniek geperfectioneerd en beplantingskeuze aangepast. Vandaag de dag inspireren wij elkaar in het maken van fantastische verticale tuinen.

Interieurbeplanting

Copijn won de European Interior Landscaping Award. De internationale jury heeft de keuze gemaakt en ons interieurbeplantingsproject bij Liberty Global uitgeroepen tot het mooiste en beste. De jury oordeelde dat Copijn met haar project het best scoorde op: “Bringing green to the people”. Het project is exemplarisch voor onze werkwijze; vanaf het interieurontwerp samen optrekken met opdrachtgever en architect zodat groen niet alleen dienend is binnen het gebouw, maar daar ook esthetisch passend en zelfs onderscheidend.

Gerealiseerde Groenaanleg en Beheer projecten

Groenaanleg en beheer, Tuin- en Landschapsarchitecten
Groenaanleg en beheer, Tuin- en Landschapsarchitecten

Neem contact op